Terug <<

Partyjacht Margaretha

 
Prijzen 2009
(prijswijzigingen voorbehouden)

Partyjacht Margaretha
Partyjacht Margaretha

VERTREKHAVEN Amsterdam, Muiden, Weesp.
Indien u wenst dat het schip vanuit een andere haven vertrekt, worden voorvaarkosten berekend, echter bij vertrek vanuit Muiden of Weesp bij tochten langer dan 4 uur geen voorvaarkosten.
HUURPRIJS 0 - 35 personen
2 uur € 600,=
3 uur 750,=
verlenguren € 150,= per uur
voorvaarkosten 75,= per uur
Catering wordt door eigen catering verzorgd.

Arrangementen 2009
(prijzen zijn per persoon, incl. btw - excl. de scheepshuur)

“samen-op-stap arrangement”
5 uur € 59,00

Het familie-op-stap arrangement betekent 5 uur varen in Amsterdam of op de Vecht of de beroemde route van Amsterdam via de Vecht en de stadjes Weesp en Muiden naar het IJsselmeer.
Ontvangst met koffie en zelfgemaakt appelgebak of een Muiderschippersbitter met
canapé met makreel. De hele dag worden drankjes uit de nationale bar geserveerd met borrelnootjes en zoutjes. Halverwege de vaartocht staat het warm/koud buffet Muiden klaar. Het dessert bestaat uit slagroomijs met vers seizoen fruit en slagroom en tot slot koffie/thee met diverse bonbons.

“lekker royaal en luxe-op-stap-arrangement”
5 uur € 79,50

Dit luxe, 5 uur durende arrangement biedt ons de mogelijkheid u de beroemde route van Amsterdam, via de Vecht, naar het IJsselmeer te laten zien. Onderweg varen we langs de historische stadjes Weesp en Muiden. U kunt ook kiezen voor een rondvaart op de Vecht of in en rond Amsterdam.
U wordt ontvangen met koffie en zelfgemaakt zomertaart of appelgebak met slagroom of een Muiderschippersbitter met canapé met makreel. De hele dag worden drankjes uit de nationale bar geserveerd. Bij uw drankje krijgt u een smaakvolle borrelhap aangeboden bestaande uit borrelnootjes, zoutjes, koud borrelgarnituur, overheerlijke canapé’s met zalm, forel, garnalen, diverse soorten kaas en warme hapjes als o.a. bitterballetjes, vlammetjes, kaassoufleetjes en andere warme partysnacks. Halverwege de vaartocht staat het uitgebreide warm/koud buffet Weesp klaar. En wat dacht u van een heerlijk Grand dessertbuffet met tot slot koffie/thee met diverse soorten bonbons!

Voor alle arrangementen geldt: prijs per persoon, vanaf 20 personen.

omhoog   BIJZONDERHEDEN

Wanneer u zoekt naar een representatieve locatie voor uw vergadering, seminar, training of presentatie, of wellicht een sfeervolle ruimte voor uw verjaardag, bruiloft, reünie of jubileum, dan is het partyjacht “Margaretha” daarvoor de ideale locatie. Van uw belangrijke dag weten wij een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Het voormalige directievaartuig “Margaretha” is een sfeervol en luxe schip dat u voor gezelschappen tot 35 personen kunt afhuren voor een geslaagde dag op het water. Het schip kan koers zetten naar diverse bestemmingen via de mooiste vaarroutes: door de Amsterdamse grachten, langs de schitterende Vecht en Amstel of het IJsselmeer op. U zegt het maar of laat u verrassen door de schipper.

Tijdens de vaartocht kunnen wij u en uw gasten verwennen met een high tea, een overheerlijke brunch, een borrel, een compleet buffet of feestelijke maaltijd. Diverse uitstapjes zoals Muiderslot in Muiden, Fort Eiland Pampus bij Muiden, Kaasboerderij “de Willigen” in Vreeland, het VOC-schip in Amsterdam en de Zaanse Schans behoren tot de mogelijkheden. Samen met u organiseren we een spetterende dag!

DE MOOISTE DAG VAN UW LEVEN, UW TROUWDAG!

Uw trouwdag is een bijzondere dag in uw leven, Daarbij hoort natuurlijk een uniek feest. Graag willen wij, samen met u, een onvergetelijke dag organiseren: van een klein familiefeest tot een spetterende fuif, van champagne bij de bruidstaart tot een geheel verzorgd buffet, alles is mogelijk.

Wij kunnen u naar de diverse gemeentehuizen varen, waar u eventueel ook kunt inschepen.
Aan de Vecht zijn de volgende gemeentehuizen: Muiden, Weesp, Goudenstein in Maarsen, Boom en Bosch te Breukelen, Aan de Amstel: Amsterdam, de Stopera, Ouderkerk aan de Amstel.

 
   

Varen naar uw trouwlocatie

omhoog   FOTO'S

Partyjacht Margaretha

interieur Partyjacht Margaretha  interieur Partyjacht Margaretha

omhoog   ADRESGEGEVENS

Postadres: Mettingstraat 16
  9693 BX Bad Nieuweschans
Telefoon: +31 630904541
E-mail: info@zuyderzeecharters.nl
Website: www.zuyderzeecharters.nl
Informatie: klik hier >>

Logo Zuyderzee zeil & partycharters

 

Terug <<

  

Deze pagina is onderdeel van www.zuyderzeecharters.nl